Zastonj stave in bonusi

Zastonj športne stave in bonusi so postali nepogrešljiv del pri odpiranju računa na online stavnicah. Stavnice ponujajo privlačne zastonj stave in bonuse, da bi privabili nove igralce. Vsekakor se splača poiskati najvišje oz. najboljše bonuse ali zastonj stave in jih pametno izkoristiti, saj lahko pomembno pripomorejo k zadostnemu kapitalu za dobičkonosno igranje. Za vas smo izbrali najboljše zastonj športne stave in bonuse do 1000€ pri varnih in zanesljivih online stavnicah.

Stavnica Bet365

Bet365 Slovenija

5/5
Zastonj bonus stava 100% do 25€
Stavnica 22bet

22bet Slovenija

4.9/5
Zastonj stavni bonus 100% do 122€
Stavnica Megapari

Megapari Slovenija

4.8/5
Zastonj 100% bonus do 100€
Stavnica Sportsbet.io

Sportsbet.io Slovenija

4.8/5
Stavni bonus €40 ali mɃ 6.00
Stavnica 1xbit

1xBit Slovenija

4.7/5
Bonus dobrodošlice 100% do 7 BTC

ZASTONJ STAVE IN BONUSI

Spletne športne stavnice ponujajo novim igralcem velikodušne zastonj stave in bonuse. Pripravili smo seznam najboljših in najbolj ažurnih stavnih bonusov ta hip pri priporočenih online športnih stavnicah. Najpogostejše zastonj stave in bonusi so bonusi dobrodošlice (depozit in match depozit), bonusi brez depozita in reload bonusi.

Zastonj stave in bonusi

Pogosta vprašanja o zastonj stavah in bonusih

Kaj so zastonj stave in bonusi?

Najpogostejši stavni bonusi dobrodošlice, ki jih prejmete ob vpisu oz. registraciji novega uporabniškega računa v športni stavnici. Ob prvem depozitu vam online stavnica (običajno) pripiše 100% bonus, najpogosteje v višini 100 EUR do 500 EUR.

Kaj so bonusi brez depozita?

Bonusi brez depozita so promocijske ponudbe stavnic, kjer lahko igrate s pravim denarjem, brez da bi opravili depozit. Nekatere športne stavnice ponujajo bonuse brez depozita, s čimer želijo pritegniti igralce k igranju.

Kaj so match depozit bonusi?

Bonus dobrodošlice, ki ga prejmete ob vpisu oz. registraciji novega uporabniškega računa v spletni stavnici, ob prvem depozitu pa vam stavnica pripiše bonus v enaki višini, kot je bil vaš depozit.

Kaj so reload bonusi?

Tovrsten bonus običajno prejmete ob določenih dnevih, kjer za dodaten depozit prejmete npr. 100% bonus do 100 EUR.

Kaj so free play bonusi?

Zastonj igranje s pravim denarjem, da lahko preizkusite določeno stavnico. Igralec ima na voljo nekaj časa ali omejeno število priložnosti za vplačilo stav z zastonj denarjem. Vsi dobitki, ki jih igralec priigra se mu pripišejo na njegov stavni račun.

Seznam online stavnic, kjer lahko igrate z zastonj stavami in stavnimi bonusi najdete na naslednji povezavi: Priporočene športne stavnice