Intro

Vplačila in izplačila na športne stavnice

Opisi plačilnih sredstev in metod (kartice, bančno nakazilo, Skrill, Paysafecard, kriptovalute…) za vplačila in izplačila denarja na športne stavnice.

SKRILL

Skrill (Moneybookers) je spletna denarnica za varna in hitra vplačila ter izplačila denarja, ki vam omogoča vam varen prenos denarja – instantno. Moneybookers se je uveljavil kot eno izmed najbolj priljubljenih in razširjenih plačilnih sredstev za vplačila in izplačila pri stavnicah.

Prav zaradi enostavnosti in varnosti pri ravnanju z denarjem Moneybookers online stavnice zelo podpirajo, igralci pa z veseljem uporabljajo.

Priporočene stavnice, ki sprejemajo Moneybookers:

22bet, Sportsbet.io, Megapari, 1xBit

PAYSAFECARD

Paysafecard je predplačniška kartica z dobroimetjem (podobna karticam za polnjenje mobi računov), na kateri je pod premazom skrita posebna koda. Kodo vpišete pri vplačilu na stavnice in nominalna vrednost Paysafecard kartice bo instantno zapisana kot dobroimetje na vašem stavnem računu.

Paysafecard kartice dobite v prosti prodaji pri pooblaščenih prodajalcih, v Sloveniji pa so na voljo kartice z dobroimetjem 10, 25, 50 in 100 EUR.

Priporočene stavnice, ki sprejemajo Paysafecard:

22bet

PLAČILNE KARTICE

Plačilne kartice (kreditne in debetne kartice) vam omogočajo takojšnja vplačila in izplačila pri stavnicah. Povezava v času transakcij je zavarovana z najsodobnejšo enkripcijo, tako da je uporaba kreditnih kartic nedvomno varna. Slaba stran plačevanja pa so provizije v višini 0-3% na transakcijo, ki jih zaračunavajo.

Stavnice sprejemajo vse pri nas najbolj razširjene kreditne kartice, npr. Visa, Visa Electron, Diners, Mastercard.

Priporočene stavnice, ki sprejemajo kreditne kartice:

22bet, Sportsbet.io, Megapari, 1xBit

BANČNO NAKAZILO

Bančno nakazilo je udobna in preprosta metoda vplačevanja in izplačevanja na stavnice. Varnost denarnih transakcij je zelo visoka, saj poteka prenos denarja med bankami in je temu ustrezno zaščiten z sodobno varnostno tehnologijo.

Pri denarnih transakcijah z bančnimi nakazili je potrebno upoštevati čas, ki ga banke potrebujejo za obdelavo transakcij – tudi do 3 dni. S poenotenimi standardi poslovanja in razmahom spletnega bančništva se je pa ta čas znotraj EU območja drastično skrajšal in ponavadi je vaše nakazilo izvršeno še isti ali pa naslednji delovni dan.

Priporočene stavnice, ki sprejemajo bančno nakazilo:

22bet, Sportsbet.io, Megapari

OSTALI NAČINI VPLAČIL IN IZPLAČIL

Stavnice sprejemajo tudi manj razširjene načine vplačil, sem sodijo npr. kriptovalute (Bitcoin, Ether, Litecoin, Ripple…), Western Union, Neteller, Ukash, Entropay, Click2pay. Nekateri izmed omenjenih načinov vplačil so na voljo samo v določenih državah, morebitni stroški nakazil pa so lahko zelo različni. Za natančnejše informacije preverite pri stavnicah, katere načine vplačil podpirajo in kakšni stroški vas morebiti lahko doletijo.

Priporočene stavnice, ki sprejemajo ostale načine vplačil in izplačil:

22bet, Sportsbet.io, Megapari, 1xBit