Sportsbet.io Slovenija

Sportsbet.io logo
177 Ocen
Stavni bonus

bonus €40 ali mɃ 6.00

Pregled
 • Ustanovljena: 2016
 • Licenca: Curacao
 • Ponudba storitev: športne stave, casino, bingo, igre, esports, loterija, toto, praskanke
 • Slovenski jezik: ne
 • Minimalni depozit : 0.0001 BTC ali 10 EUR
 • Plačilne metode: Visa, Mastercard, bančni transfer, Skrill, Neteller, Ecopayz, Bitcoin, Ether, Cardano, Ripple, Litecoin, Tron, Tether, All Sports...
Igraj zdaj Igraj zdaj

Sportsbet.io predstavitev

Kripto stavnica Sportsbet.io je hitro postala ena izmed najbolj priljubljenih stavnic med igralci širom sveta. Visoke stavne kvote, pestra stavna ponudba, fantastične promocije in bonusi ter več kot odlična namenska mobilna aplikacija so prepričali tudi nas.

Videz spletnega mesta

Stavnica ima enega izmed najbolj prijetnih dizajnov strani. Vse deluje pregledno, lahkotno in preprosto, popolnoma brez nepotrebnih elementov, ki odvračajo pozornost. Vse informacije, bodisi stavno ponudbo, stavni račun ali stavni listek boste zlahka našli in uporabniška izkušnja je naravnost fantastična.

Registracija uporabniškega računa

Odpiranje stavnega računa je zelo preprosto in ga opravite v manj kot minuti. Vpišite samo email naslov, datum rojstva in vas stavni račun je že nared. Po registraciji samo še potrdite vaš stavni račun s povezavo poslano na email naslov.

Ponudba stavnih dogodkov in stavnih kvot

Dnevno lahko stavite na več kot 1000 različnih stavnih dogodkov, na voljo so vam vse znane stavne možnosti. Uporabite jih lahko v odlični ponudbi stav v živo in si obenem izplačate stavni listek z funkcijo “cashout”. Stavne kvote so med najvišjimi med vsemi ponudniki športnih stav, ponujajo pa tudi možnost izboljšave stavnih kvot oz. “price boost”.

Plačilne možnosti

Za vplačila in izplačila denarja na stavnico so vam na voljo številne plačilne (kripto in FIAT) metode, za Slovenijo je trenutno podprtih 12 plačilnih metod.

Med njimi seveda najdemo bančno nakazilo, plačilne kartice (Visa in Mastercard), e-denarnice (Skrill), plačilne sisteme (Neteller, Ecopayz) in 7 kriptovalut (Bitcoin, Ether, Ripple, Litecoin, Tron, Tether, All Sports…). Vplačila in izplačila (kripto) so procesirana ekspresno hitro, skorajda instantno.

Mobilne stave

Spletna stran je popolnoma prilagojena sodobnim mobilnim napravam. Dostopate lahko do celotne stavne ponudbe in funkcionalnosti kot v verziji za namizne računalnike.

Na voljo vam je tudi namenska mobilna aplikacija Sportsbet.io za Android in IOS, s katero lahko kjerkoli in kadarkoli vplačate športne stave, brezplačno gledate prenose stavnih dogodkov in opravite vplačila ter izplačila denarja. Tako kot spletna stran je tudi funkcionalnost mobilne aplikacije fantastična.

Podpora uporabnikom

Igralcem je na voljo stalna podpora 24/7 vse dni v letu. Njihov center za podporo uporabnikom lahko instantno kontaktirate preko pogovora v živo (Live chat) ali jim pošljete podporni zahtevek na enega izmed namenskih email naslovov.

Varnost in zanesljivost

Za vašo varnost je dobro poskrbljeno, saj so transakcije in prenos podatkov zavarovane z sodobno 256 bitno enkripcijo. Poštenost poslovanja nadzorujejo neodvisni zunanji nadzorniki. Vaši osebni podatki so pravtako na varnem, saj jih stavnica Sportsbet.io ne bo posredovala nepooblaščenim tretjim osebam.

Bonusi in promocije

Nove igralce čaka privlačen stavni bonus dobrodošlice 40 EUR ali mɃ 6.00. Vsi aktivni igralci so vključeni v unikaten program zvestobe Clubhouse, kjer se prilagojeno za vsakega igralca posebej (glede na aktivnost) pojavijo zastonj stave, bonusi, zastonj vrtljaji in ostali priboljški. Redni igralci so praktično nonstop deležni zastonj stav in posebnih promocij.

Zaključek

Stavnica Sportsbet.io zagotovo ponuja eno izmed najboljših uporabniških izkušenj za slovenskega igralca športnih stav. Cenimo odličen uporabniški vmesnik, zelo dobre stavne kvote, široko ponudbo dogodkov in stavnih možnosti, stalne ponudbe zastonj stav, bonusov in promocij ter fantastično mobilno aplikacijo.

Prednosti / Pomanjkljivosti
 • Najboljše stavne kvote
 • Odličen vmesnik in dizajn strani
 • Pogoste zastonj stave, bonusi in promocije
 • Nagrada za najboljšo stavnico leta 2019
 • Fantastična mobilna aplikacija
 • Podprte kripto in FIAT valute
 • Visok minimalni znesek za izplačilo (mBTC 1.00)
Sportsbet.io logo

bonus €40 ali mɃ 6.00

Dodaj odgovor