Intro

Priporočene online športne stavnice 2021

Izbrane online športne stavnice za Slovenijo v letu 2021, ki ponujajo varno, pošteno in vznemirljivo igranje.
1.
22bet logo 22bet logo

100% bonus do 122€

Stavnica 22bet je odlična športna stavnica z izjemno ponudbo dogodkov, visokimi stavnimi kvotami in super bonusom 122€!

2.
Sportsbet.io logo Sportsbet.io logo

bonus €40 ali mɃ 6.00

Kripto stavnica Sportsbet.io ponuja ogromno stavno ponudbo, pestre stavne možnosti, odlične stavne kvote in super bonus dobrodošlice 40€.

3.
Bet365 logo Bet365 logo

Zastonj bonus stava do 25€

Stavnica Bet365 je zanesljiva stavnica, ki ponuja visoke stavne kvote na ogromno stavnih dogodkov in odlične stave v živo. Zastonj bonus stava 25€ za nove stranke.

4.
1xbit logo 1xbit logo

100% bonus do 7 BTC

Stavnica 1xBit ponuja super stavne kvote, +31 podprtih kripto valut, anonimen stavni račun in izjemen bonus dobrodošlice 100% do 7 BTC.

5.
Megapari logo Megapari logo

100% bonus do 100€

Stavnica Megapari ponuja zelo visoke stavne kvote, veliko stavnih možnosti, vse nove igralce pa čaka odličen bonus dobrodošlice 100% do 100€.

Online športne stavnice v Sloveniji

Na spletu lahko izbirate med veliko športnimi stavnicami, vendar vse niso zaupanja vredne. Priporočamo samo zanesljive in varne online športne stavnice, kjer tudi sami igramo športne stave. Priporočene spletne stavnice za Slovenijo v letu 2021 ponujajo varno in pošteno igranje ter so licencirane v jurisdikcijah, ki zahtevajo transparentno poslovanje in kjer so vaša finančna sredstva pod garancijo. V naštetih online športnih stavnicah lahko igrate brez skrbi!

Športne stavnice

Pogosta vprašanja o online športnih stavnicah

Zakaj izbrati online športne stavnice?

Online športne stavnice imajo v primerjavi s klasičnimi stavnicami številne prednosti. Velik izbor stavnih dogodkov, najvišje stavne kvote, izjemni bonusi dobrodošlice, stave v živo in prenosi stavnih dogodkov v živo vas bodo zagotovo prepričali v igranje športnih stav na spletu.

Je igranje v online športnih stavnicah varno?

Vse priporočene online stavnice poslujejo z veljavno licenco in so registrirane v reguliranih jurisdikcijah, kar pomeni maksimalno možno varnost in zaščito za igralce. Za vašo varnost je dobro poskrbljeno, saj so transakcije in prenos podatkov zavarovane z sodobno 256 bitno enkripcijo. Poštenost igre nadzorujejo neodvisni zunanji nadzorniki (eCogra).

Zakaj online stavnice ponujajo boljše stavne kvote?

Razlog za najboljše stavne kvote pri spletnih stavnicah je velika konkurenca ponudnikov in nižje marže ter konkurenčna prednost, zato so lahko tudi stavne kvote najvišje.

Kako opravim vplačila in izplačila na priporočene športne stavnice?

Vplačila (depozit) in izplačila (dvig) lahko opravite s kreditnimi in debetnimi plačilnimi karticami, bančnim nakazilom, spletnimi e-denarnicami (Paypal, Skrill), Paysafecard-om ter kriptovalutami (Bitcoin, Ether…).

Kakšne zastonj stave in bonuse ponujajo online stavnice?

Vse online športne stavnice ponujajo velikodušne bonuse dobrodošlice in zastonj stave (depozit bonus, match depozit bonus, no depozit bonus, reload bonus). Igralci jih prejmejo ob registraciji novega stavnega računa, redni igralci pa so deležni posebnih promocij.

Seznam zastonj stav in bonusov pri priporočenih stavnicah najdete na naslednji povezavi: Zastonj stave in bonusi