Intro

Priporočene online bingo igralnice 2021

Priporočene online bingo igralnice ponujajo varno in zabavno igranje binga na spletu. Zabava in klepet sta zagotovljena, na vas pa čakajo mnoge bingo igre in novi prijatelji iz vsega sveta.
1.
Sportsbet.io logo Sportsbet.io logo

bonus €40 ali mɃ 6.00

Kripto stavnica Sportsbet.io ponuja ogromno stavno ponudbo, pestre stavne možnosti, odlične stavne kvote in super bonus dobrodošlice 40€.

2.
Bet365 logo Bet365 logo

Zastonj bonus stava do 25€

Stavnica Bet365 je zanesljiva stavnica, ki ponuja visoke stavne kvote na ogromno stavnih dogodkov in odlične stave v živo. Zastonj bonus stava 25€ za nove stranke.

3.
22bet logo 22bet logo

100% bonus do 122€

Stavnica 22bet je odlična športna stavnica z izjemno ponudbo dogodkov, visokimi stavnimi kvotami in super bonusom 122€!

4.
1xbit logo 1xbit logo

100% bonus do 7 BTC

Stavnica 1xBit ponuja super stavne kvote, +31 podprtih kripto valut, anonimen stavni račun in izjemen bonus dobrodošlice 100% do 7 BTC.

5.
Megapari logo Megapari logo

100% bonus do 100€

Stavnica Megapari ponuja zelo visoke stavne kvote, veliko stavnih možnosti, vse nove igralce pa čaka odličen bonus dobrodošlice 100% do 100€.

Online bingo je ena izmed najlažjih in najbolj zabavnih iger na spletu. Ob zabavnem igranju lahko spoznate mnogo novih prijateljev in z njimi poklepetate. Kako igramo bingo?

V bingo veži si izberemo bingo sobo, v kateri bomo igrali in kupimo bingo tablice oz. kartice, ki imajo najpogosteje 5×5 polj z naključnimi številkami (lahko imajo tudi več polj). Iz leve proti desni so stolpci označeni z `B´, `I´, `N´, `G´ in `O´. Vsi kvadratki na kartici, z izjemo enega, imajo številko. Vsaka številka se lahko na bingo kartici pojavi samo enkrat.

Številke se naključno žrebajo iz bobna z številkami (kot pri loteriji) od 0-68 izmed možnih 75 pri ameriškem bingu ali izmed 90 možnih pri evropskem bingu.

Številke se žrebajo, dokler prvi igralec ne osvoji bingo vzorca – npr. 5 izžrebanih številk navpično, vodoravno ali diagonalno. Če je na naši tablici kombinacija izžrebanih številk smo zadeli BINGO ali pa celo Jackpot Bingo!

Ker vse poteka na spletu, je za žreb in označevanje številk na naši tablici ter obveščanje o dobitkih zadolžen računalnik.

V bingo veži imamo jasen pregled, kolikšen je denarni sklad določene bingo sobe ali turnirja in kolikšna je cena za posamezno bingo tablico.

Kje lahko varno igram online bingo?

Za vas smo preizkusili več različnih online bingo igralnic in izbrali najbolj varne in zabavne. V naših priporočenih online bingo igralnicah lahko igrate online bingo popolnoma brez skrbi.