Intro

Mobilne stave

Mobilne stave so odlična rešitev za vse, ki želijo staviti na športne stave z mobilnim telefonom, kjerkoli in kadarkoli. Stavnice ponujajo namenske aplikacije in prilagojene spletne strani, ki ustrezajo vašemu pametnemu telefonu in sedaj ne boste nikdar več zamudili vplačati vaše stave.

Stavnica 22bet ponuja mobilne stave za vse telefone, za platformo Android pa tudi namensko aplikacijo. Varno in hitro lahko dostopate do več kot 30.000 stav vsak dan, izkoristite pa lahko tudi brezplačna SMS obvestila o stavi. Začetni bonus za mobilne stave znaša 122€.

Sportsbet.io ponuja mobilni portal za mobilne stave, kjer lahko preprosto in hitro vplačate mobilne stave, na voljo so pa tudi rezultati v živo in športne statistike. Imajo tudi namensko aplikacijo za Iphone, Ipad in Android.

Mobilne stave pri stavnici 1xBit lahko vplačate na tisoče dogodkov, vmesnik pa je preprost in intuitiven. Kvote so osvežene samodejno, brskanje pa zelo hitro. Na voljo je tudi namenska aplikacija za Iphone in Ipad. Začetni bonus za mobilne stave znaša 7 BTC.

Stavnica Megapari ponuja mobilno verzijo svoje spletne strani in namenske aplikacije za Iphone, Android, Ipad in Blackberry naprave. Mobilne stave lahko vplačate hitro in varno, na voljo pa je celotna ponudba stavnih dogodkov. Začetni bonus za mobilne stave znaša 100€.